KezdőoldalUncategorizedAnyák napi ötletek

Anyák napi ötletek

2015-04-27

by

Oszd meg

Anyák napi ötletek

Biztos vagyok benne, hogy minden anyuka örül, ha kap valami személyes meglepetést. Ha apa is besegít, a lenti anyák napi meglepetés ötletek könnyen megvalósíthatóak lesznek, és nagy örömöt szerezhetnek vele május első vasárnapján.

A színezőt egyszerűen kinyomtathatjátok és a gyerekek kedvükre kiszínezhetik. A szaggatott vonal mentén kell behajtogatni, körbevágni a virágot és kész is a sosem hervadó virágcsokor.

Anyák napi ötletek

Anyák napi ötletek

csokor letöltés pdf

Egy kedves emlék lesz a szívecskét formáló tenyerekből. Egy papírt ketté kell hajtani, a hajtott felére kell rárajzolni az egyik tenyeret, úgy, hogy a mutató- és hüvelykujj legyen ezen a felé, nagyjából szívecske alakban. Ha körberajzoltátok, ki kell vágni és kinyitva egy szívecske lesz a tenyerek között. Személyesíthetitek dátummal, egy kedves verssel vagy személyes gondolatokkal.

Anyák napi ötletek

A 3. ötlet a tenyérrel és virággal kapcsolatos; ha vízfestékkel befestitek a gyerek a kezét, egy lapra lenyomatokat készít, pont olyan lesz, mint egy virág. Minél többet, annál több virág lesz a csokorban. A végén szárat és masnit festünk még és kész is az emlékezetes csokor.

Anyák napi ötletek

Nemcsak anyának nagy meglepetés a saját készítésű ajándék, de a gyerekek is örömmel fogják elkészíteni anyukájuknak.