KezdőoldalUncategorizedKoszorúslány ruha trend 2016-ban

Koszorúslány ruha trend 2016-ban

2016-04-05

by

Oszd meg

2016-os év slágere a tüll és csipke lesz. Mind a menyasszonyi ruhák, mind az esküvői díszítésben megmutatkozik a két anyag és kombinációjuk, valamint a vintage stílus is igen népszerű marad idén is.
Így bátran állítom hogy a Mini Lady tütü ruha abszolút megfelelő választás ha kislányod koszorúslány lesz az esküvőn vagy vendégként lesztek jelen! 

koszorúslányruha koszorúslány DSC_1910

A habos mályva ruháról tudni kell, hogy két réteg tüllből valamint egy réteg alsószoknyából áll, felső mellrésze pedig csipkéből, ami gumis, így lehetővé teszi, hogy passzoljon viselőjére.  Felső része hófehér, alsó pedig mályva vagy ha úgy jobban tetszik piszkos rózsaszín. A kislányok ha felveszik, csak pörögnek benne és le sem akarják venni. Nem átlátszó és kényelmes viselet.DSC_1917 DSC_1936

Ha hűvös az idő, jól jön egy kis boleró, ami természetesen színben passzol a ruhához. Mályva és fehér színben is kapható, tökéleseten passzol az alkalomhoz, ugyanolyan habos, masnival megköthető, szuper darab.

Mályva Hajráf rev0A tökéletes szetthez már csak a hajráf hiányzik, a mályva színű hajráfunk teszi teljessé a szettet, egyszerű, mégis színben és anyagban is passzol, így nyugodtak lehetünk, gyönyörű lesz a kislányunk az alkalomhoz illő ruhában.

unnamed (2)

 

Továbbra is 2 munkanapos postázást vállalunk, csere és pénz visszafizetési garanciát is. Ha tetszik, rendeld meg most és garantáltan divatos lesz a 2016-os esküvői szezonban a kislányod és a koszorúslányaid.