KezdőoldalUncategorizedKislány ruhák

Kislány ruhák

2016-04-12

by

Oszd meg

Gyönyörű tüll ruháink érkeztek! A jó idővel nemcsak a kabátok kerülnek le rólunk, de az esküvő szezon is elkezdődött, ahova szebbnél szebb ruhákba illik megjelenni. A Mini Ladynél most is egyedi darabokra tehetsz szert, ami nemcsak kislányod kedvence lesz, de tuti lelkes rajongó tábora lesz bármilyen alkalmon is vegyetek részt.

Az egyik ruhánk kék színű. Ha kislányod szereti Elza hercegnőt vagy éppen Hamupipőkét, tuti választás lesz, hiszen annyira hercegnős. Földig érő, de egyedi formája miatt szuperül áll és tud benne majd járni a viselője.
Bátran variáld boleróval a hűvösebb estéken. A fotókon látszik, én kék hajpánttal és kék nyaklánccal egészítettem ki a szettet, valamint harisnyával.

koszorúslányruha tütü ruha

A másik ruha rózsaszínű.  Amellett, hogy nagyon hercegnős, pörgős, lágy esésű,még imádni való is.. Én rögtön beleszerettem, több alkalomra is viselhető, pompás darab. A szett rózsaszín hajráfból, pink nyakláncból, harisnyából áll, de még boleró is vásárolható mellé, hogy teljes legyen a szett.

DSC_2730

Ezek a ruhák páratlan megjelenést kölcsönöznek (hercegnő) viselőjüknek. Több méretben is megvásárolható, fotózásra, esküvőre, óvodai vagy iskolai ünnepségre, fellépésre, egyszóval bármilyen alkalomra. Neked melyik tetszik jobban? A kék vagy a rózsaszín?