KezdőoldalRólunk

Én és a lányaim

Én és a lányaim

Kislánykoromban mindig hercegnős, balerinás ruhákban szerettem játszani. Hacsak lehetett csini és szép ruhákban tündököltem. Anyukaként tapasztalom, lányaim ugyanígy imádjak a szép ruhákat. Ehhez kerestem egy olyan öltözetet, amiket a játékon kívül, akár még a hétköznapokon is viselhetnek. Ha ebben megyünk valahova szívesen es gyorsan öltöznek, hisz hercegnőként mindig klassz bárhol megjelenni. 🙂

Innen jött a webáruházam ötlete, ahol eredetileg a Pettiskirt szoknyát, káprázatos csupa fodros tütüt és ahhoz illő kiegészítőket (hajpánt, cipő, fülbevaló, gyöngysor) kezdtem árulni, majd a készleten levő ruhákat igény szerint folyamatosan bővítem. A minilady.hu kislány ruha webáruház 2014-ben nyitotta meg virtuális kapuit, mellyel a különlegesebb alkalmi és divatos gyerekruhák iránt érdeklődőket célozta meg az interneten.

A Mini Lady termékei a Pettiskirt szoknyák mellett, az elegáns, kényelmes hétköznapi, valamint a kivételesen ünnepi, alkalmi ruhák tárházát rejti magában. Webáruházunkban kizárólag kiváló színvonalú kollekciókat találhattok meg elérhető áron. Folyamatosan megújuló, egyedi és minőségi kínálatunkkal kívánunk eleget tenni elvárásaitoknak. A gyermekeitek teljes körű csinos és harmonikus megjelenését biztosítjuk azzal, hogy a hajbavalótól a cipőkig, felsőktől a szoknyákig, minden egy helyen elérhető. Nálunk megtalálhatjátok a különféle alkalmakra, bulikra, partykra odaillő  mégis egyedi ruhadarabot és a hozzá passzoló kiegészítőket, amelyekkel a megérdemelt dicséret garantáltan nem marad el.

Könnyen átlátható és egyszerűen használható webshopunk, mint egy online ruha katalógus; kényelmesen akár fotelből tudtok kedvetekre böngészni a nektek tetsző, divatos kislány ruhák között, amiket pár kattintással meg is vásárolhattok. A leadott rendeléseket raktárról extra gyorsan, 1-2 munkanapon belül már postázzuk is. Függetlenül attól, hogy melyik magyarországi nagyvárosban, vagy kis településen laktok, termékeink mindenhova eljutnak, s pár napon belül már a hercegnőtök gyönyörködhet benne, s ti a hercegnőtökben.

A Mini Lady alkalmi kislány ruha webáruház a számtalan divatos ruha mellett még jó pár extrával is kedveskedik Nektek, rendszeres akciókkal igazán kedvező áron juthattok termékeinkhez, folyamatos készlet bővítésünkből ti is felfrissíthetitek gyermeked ruhatárát, sőt gyakran tartunk értékes nyereménysorsolást is. Ráadásul a kiválasztott ruhákat ingyen postázzuk ajánlottan belföldre. A minilady.hu-tól kockázat nélkül vásárolhattok, mert az összes termékre 100%-os csere és visszavásárlási feltételek vonatkoznak.

Az árukínálatot folyamatosan bővítjük, adott évszaknak és ünnepnek megfelelően. 0-10 éves méretben kínálunk igényes ruhákat kislányaitoknak. Legyen szó szülinapi, névnapi buliról, baráti összejövetelről vagy esküvőn való megjelenésről biztosak vagyunk benne, hogy kislányaitok igazi hercegnőként fogják magukat érezni és mindenkitől elismerést zsebelhettek be, hiszen a siker garantált a Mini Lady ruháiban.

További részleteket megtaláltok webshopban, írhattok nekünk az info (kukac) minilady (pont) hu email címre és kövessetek minket a facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/minilady.hu

Zsófi